Uitnodigende Overheid

Toekomst Schiedam

Om te zorgen dat Schiedam ook in de toekomst een aantrekkelijke en vitale woon-, werk- en leefomgeving heeft, is het belangrijk om na te denken over de toekomst. Dit beschreven we samen met zo veel mogelijk inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties in een stadsvisie. +anderen ontwikkelde voor de gemeente een strategische participatieaanpak voor de Stadsvisie en het Omgevingsplan.

Gebiedsfonds Borger-Odoorn

In een deel van de gemeente Borger-Odoorn worden windturbines geplaatst die grote invloed hebben op de omgeving. Er is daarom een gebiedsfonds opgezet om initiatieven die ten goede komen aan de leefbaarheid in het gebied te verbeteren. +anderen is gevraagd om een proces te organiseren om samen met inwoners uit de gemeente te komen tot dit gebiedsfonds.

Ontwikkeling Zwolse participatieaanpak Hanza!

Samen met de gemeente Zwolle hebben we de participatieaanpak Hanza! ontwikkeld. Deze aanpak is in nauwe samenwerking tot stand gekomen met inwoners, ondernemers, organisaties en ambtenaren. Hanza! sluit naadloos aan bij de Omgevingswet en dient als praktische basis voor toekomstige samenwerkingen. Het activeert en verbindt verschillende partijen om gezamenlijk initiatieven te realiseren die de stad Zwolle ten goede komen. Hanza! is een participatieaanpak van en voor alle Zwollenaren, ongeacht of ze gemeente-initiatieven ondersteunen of zelf met ideeën komen.

Samenwerkingsaanpak duurzaamheid Wij.Doen.Groen – Gemeente Nissewaard

De gemeente Nissewaard heeft een ambitieus programma Duurzaamheid. Om hier invulling en uitvoering aan te geven, gaat de gemeente in gesprek met inwoners , ondernemers en organisaties over het thema om zo te komen tot een gedeelde ambitie. +anderen helpt de gemeente deze gesprekken vorm te geven en te vertalen in een duurzaamheidsaanpak met bijbehorende campagne en platform.
Alles geladen
Geen artikelen meer om te laden

Nieuwsgierig?

+ jij?

  • Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures  + meer