Energietransitie

Participatie en communicatie bij wijkuitvoeringsplannen

Voor de gemeente Nissewaard werken we als participatie- en communicatieadviseur aa de realisatie van wijkuitvoeringsplannen. Het doel is om voor alle buurten in de gemeente een wijkuitvoeringsplan te maken, samen met de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. We bepalen strategie voor participatie en communicatie, coördineren het proces en voeren uit. Met een gedragen stappenplan als resultaat.

Gebiedsfonds Borger-Odoorn

In een deel van de gemeente Borger-Odoorn worden windturbines geplaatst die grote invloed hebben op de omgeving. Er is daarom een gebiedsfonds opgezet om initiatieven die ten goede komen aan de leefbaarheid in het gebied te verbeteren. +anderen is gevraagd om een proces te organiseren om samen met inwoners uit de gemeente te komen tot dit gebiedsfonds.

Samenwerkingsaanpak duurzaamheid Wij.Doen.Groen – Gemeente Nissewaard

De gemeente Nissewaard heeft een ambitieus programma Duurzaamheid. Om hier invulling en uitvoering aan te geven, gaat de gemeente in gesprek met inwoners , ondernemers en organisaties over het thema om zo te komen tot een gedeelde ambitie. +anderen helpt de gemeente deze gesprekken vorm te geven en te vertalen in een duurzaamheidsaanpak met bijbehorende campagne en platform.
Alles geladen
Geen artikelen meer om te laden

Nieuwsgierig?

+ jij?

  • Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures  + meer